Norrköping ännu en helg.

God kväll alla människor.
Just nu sitter jag hos min kära kusin Paulina & dricker tillsammans med henne & Micaela.
Tåg tåget ifrån Oslo & det gick väl bra efter mycket om & men, trodde ett tag att jag skulle komma sent fram som förra helgen eftersom det första tåget var försenat! Men som tur väntade det andra tåget in oss så jag kom fram 15 minuter senare än väntat.
Ikväll blir det att dricka lite gott & chilla med brudarna, kör på klänning & klackskor ikväll, vilket känns som en evighet sen men känner bara att jag har verkligen saknat klackor! Det blir till att använda det flitigt i sommar!
Kom in så sen så blir att man stress dricker för att man ska komma ut på stan nån gång & inte när allting typ stänger!
Skulle bara passa på att skriva ett inlägg nu när jag fick tillgång till internet så jag hoppas alla får en underbar helg så skriver jag mer imorgon. / Njna


Visning & öl drickand.


Idag skulle vi haft vår första visning på lägenheten men inte dök det upp någon, nej det är nog för tidigt ute.
Annars så har jag jobbat (som vanligt), shoppat, druckit lite öl & nu har vi besök av Martin & Jakob! Jag ska tyvärr fatta mig kort för de vill att jag ska komma ut och vara social. Men dagen har varit underbar, solen har kommit & gått + att jag har nu packat klart min väska för imorgon drar jag till Svergie :) Vi får se när jag får tillgång till internet nästa gång men jag skriver så fort jag får tillgång & tid! Ha annars en trevlig helg* / Njna


Kärleken har två sidor.

Nu är det kväll & här sitter jag & känner mig som ett svullo eftersom jag har tryckt i mig mängder av popcorn, salta pinnar & chip, INTE BRA MAN BÖR TÄNKA PÅ FIGUREN! Men är man en godis gris så är man.
För att komma till vad man mer har gjort idag så började det med att jag arbetade 08:00-15:30 & det var en underbar dag eftersom jag hade bra arbetsuppgifter & den härliga solen kom fram på eftermiddagen.
Ja solen välkomnar jag alltid med ett leende på läpparna, finns nog ingen mer som jag ler lika mycket till ;)
Efter jobbet blev det till att laga lite käk & sen var jag flitig & skrev olika CV som va till två olika jobb, vore underbart om man så snart som kunde få svar om hur det blir till hösten! Men inget mer jobbsnack för det tror jag man fick nog av igår.
NU TILL LITE SANNA ORD OM KÄRLEKEN SOM JAG SÅG MIN GAMLA LÄRARE SKRIVA IGÅR
"Visst är det alltid jobbigt & gör ont när kärleken tar slut men man får tänka att man inte ångrar den tiden man hade tillsammans eftersom man förhoppningsvis haft många fina minnen ihop som man inte vill glömma."
Visst har han helt rätt om man tänker efter, man mår inget vidare när kärleken precis tar slut men under tiden den vara så har man upplevt en hel del tillsammans & det är väl något man inte vill sudda ut? Nej kom ihåg att när det känns tungt mina vänner då ska ni påminna er själva om att det blir bättre med tiden & att du har fina minnen som du aldrig kommer att glönma.

Såg förut en 2 timmars film tillsammans med Maja & Josefine, trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var "The Lovely Bones" hette den. Det är en Roman som har blivit en film på sena dagar & jag kan tänka mig att boken är mycket mer brutal & bättre för filmen var ibland lite för töntig (om man nu får uttrycka sig på det viset). 
Hur som helst nu ligger jag nerbäddad i sängen & ska snart sova! Vi har inatt en nattgäst i vårt rum & det är söta lilla Maja som vill ge oss äran & få hennes sällskap. Jag hoppas alla får skön nattsömn för det vill jag iallafall få & jag skriver som vanligt ett nytt inlägg imorgon. God natt / Njna 


Sommarjobben är äntligen färdiga.

Just nu sitter jag här & ler för mig själv eftersom jag känner hur det sagta men säkert börjar närma sig till att jag ska flytta hem till Sverige, ja ska man vara exakt med hur många dagar det är kvar så blir det om 31 dagar !
Lägenheten som vi bori nu idag kom äntligen ut på Finn, en hemsida som är liknande vår annonsida "Blocket". Mig gav det en härlig känsla att äntligen se den komma ut men för Maja & Josefine kändes det väl inte lika kul eftersom de helst av allt skulle vilja bo kvar bara de hade haft råd till de. Nej det är lite tråkigt att man är andledningen till att dem måste flytta men jag var tvungen att gå efter mitt mående för att inte det ska leda till att man går här & mår dåligt. Tackar tjejerna ännu en gång för att de ställer upp & har förstålse för mig, ni är helt enkelt underbara.
Fick idag besked om att vår personalfest inte kommer att bli av på fredag pga strejken som pågår nu inom vården, den blev istället flyttad till den 18 Juni. Detta besked gav mig nu en andledning till att ha tid för Svergie ännu en helg & det tackar man för fast man borde egentligen inte åka eftersom jag har lagt alldeles för mycket pengar på dessa biljetter den senaste tiden. Ja, jag är helt enkelt en stor kund hos SJ & SWEBUSS!
Idag har man annars arbetat & efter jobbet lagade jag lite god mat & sen har jag mestadels suttit & letat jobb till hösten. På tal om jobb så fick jag besked av min chef idag att jag har varit mycket sjuk på våren, vilket resulterar till att mina sista fyra veckor blir inte på tunus (schema) som alla andra får utan jag får för en vecka i taget. Jag kan förstå hennes orsaker till att göra på det här viset men det är inte alltid ens avsikt med att man ska bli sjuk & utsatt för oförsedda händelser som gör att man blir borta mycket ifrån sitt arbete. Men jag säger som Robert Gustavsson sa på Idrottsgalan 2003 när han skulle härma Tony Rickardsson, " jag är inte bitter"
se själva här ;)
http://www.youtube.com/watch?v=k03ak-hi_zw

Jag ska heller inte glömma att berätta att mamma ringde idag & gav mig mitt schema för mitt andra sommar jobb som jag ska ha i Svergie på ett Gruppboende i kisa. Det var ett jätte bra schema men jag hade hoppats på att få vara ledig under Augustifestivalen som äger rum i Norrköping den 18 - 21 Augusti men tyvärr hade jag fått arbetspass för alla dessa dagar. Jag får nu hålla tummarna om att man kanske kan byta bort nån eller några dar med nån annan. Annars får man som vanligt hoppa över det för mina arbetsbtider behöver jag & jag tänker inte ge bort dem om ingen annan kan byta mot andra tider. Nej man är vuxen nu & då får man offra sin fritid lite för att få ihop sin lön. Nu har jag visst pratat jobb i nästan hela inlägget & det får bli det "stora samtalsämnet" eftersom nu tänker jag avrunda mig. Jag hoppas alla har en fin kväll & att ni inte tyckte mitt inlägg var alldes för mycket jobbprat men som ni förstår är ämnet jobb just nu en av de sakerna som jag tänker på som mest eftersom jag är oviss om hur framtiden blir till hösebt. Men hur som helst, nu ska jag sluta skriva & istället ta en efterlängtad ciggarett. / Njna 


Höga telefonräkningar svider i plånboken.

God afton.
Just nu
sitter jag & kollar på mina senaste telefonräkning för April/Maj & jag säger bara fy fan vad det svider i plånboken & jag måste bli bättre på det här slöseriet! Nej till nästa månad ska jag gå & fylla på min norska telefon & den svenska får jag låta bli helt enkelt!
DAGENS PÅHITT
Dagen började med att jag väcktes av mobilalramet som sattes igång klockan 06:30 & då kände jag mig död som ett lik pga. min natt varit alldeles sömnlös. Jag försökte somna runt tolvslaget men minns att jag vända & vred på mig i flera timmar. När jag väl lyckats att somna så hjälpte inte det utan jag vaknade ett antal gånger & kände bara varför kan jag inte bara få somna in i en djupsömn?!  Slitsamt helt enkelt.
Eftersom det idag har varite andra pingstdagen så vi var få som arbetade men det gick super & man slipper allitd att ha rengöringar & handlingar eftersom det ses som en helgdag.
Efter jobbet överaskades jag positivt av att Maja & Josefine ramlade in runt halv fyra tiden, vilket jag inte hade förväntat mig eftersom jag hade fattat på Maja som att de skulle komma sent på ikvällen.
Klockan fem fick jag ett sms på min norska telefon & det visade sig att Jakob & Martin var i parken utan för oss & kastade frisby. Jag & Maja gick självklart ut & gav dem sällskap, dock hoppade jag över att kasta med frisbyn för jag är ingen höjdare på det. När sen kylan kom begav vi oss hem & väl där hemma fick jag en skön massage av snälla Martin & samtidigt såg vi alla på Tillsammans, en film man aldrig kan tröttna på! Helt enkelt en trevlig & chill kväll. Nu ska jag snart krypa ner i sängen & somna till nån film för jag är så trött! Tyvärr slutar det alltid med att mina mål med att somna tidigt spräcks & jag somnar efter midnatt men att försöka går alltid!
Kan hur som helst försöka ha en bra början med att nu säga god natt nu & sov gott så hörs vi av imorgon när en ny underbar dag uppstår / Njna


Alldeles tyst & stilla i lägenheten.

Kom hem runt nio tiden & när jag klev in i lägenheten möttes jag av en instängd doft som slogs mot mitt ansiktet som om jag hade gått in i en vägg. I lägenheten var det alldeles tyst & stilla, nej inte ett ljud hördes eftersom Maja & Josefine fortfarande är kvar i Sverige. Ensamheten ska jag inte klaga på eftersom det är bra att man vänjer sig vid att vara själv hemma eftersom att om lite mer än två månader sitter jag & har en alladeles egen lägenhet. Jag orkar inte packa upp mina kläder utan det tar jag i morgon. Jag ska nu se klart en film som jag börjat att titta på under bussresan men sen är det dags för att sova.
TAGIT LITE BILDER PÅ BUSSRESAN, BLAND ANNAT PÅ 

Min grymt snygga ring som jag köpte på Glitter för ett par veckor sedanEn härlig sommarfärg på nagelacket som jag lånade av Micaela, måste köpas.En helhetsbild på både naglarna & dödskalleringen.Nu som avslutning på detta inlägg tänkte jag lägga in en vacker sommarbild som jag tog hemma hos mamma & pappa i fredags när jag stod & väntade på Micaela. Tycker blommorna på trädet bevisar att sommaren är här nu & den ska vi välkomna med öppna armar. / Njna


På bussen hem.

Nu sitter man åter igen på Swebuss & är på väg tillbaka till Oslo, ja dagarna går alldeles för fort
Jag får tänka att nu är det bara 33 dagar kvar för sen flyttar jag hem till Sverige & innan de så ska jag få lite besök ifrån Sverige, vilket alltid är lika kul.
KVÄLLEN IGÅR
Självklart har alltid jag & Micaela händelserika, humoristiska & minndesvärda kvällar men igår bvar det för mycket 45+ ute på trädgården. Vi försökte passa in & vi pratade glatt med folk men i längden så tröttnade vi & det blev att vi drog hem lite tidigare men kvällen tog inte slut för de ;)
Runt tre tiden drog Micaela på äventyr till M. & jag blev ensam kvar i hennes lägenhet tillsammans med Räkan, den otroligt söta katten. Men jag klarade mig allt bra eftersom klockan 05:00 kom Simon förbi & hans sällskap är aldrig fel. Han var otroligt t när han sov, speciellt när man somnar naken  utan täcke: )
Vi tog Outfits/ego bilder för att visa hur vi såg ut. 

La också in en bild på hur maten såg ut ifrån förrigår när vi hade grillat
kyckling & potatis :) Blir hunrig när jag ser bilden.
 
Nu ska jag försöka att sova lite för min dator har inte mycket batteri kvar.
Skriver mer ikväll / Njna


Underbara Norrköping.

Vilket väder vi har, jag ÄLSKAR sommaren.
Jag hann aldrig uppdater igår om vad vi skulle göra till kvällen men tänkte att jag berättar om det nu.
Vi kom in runt halv tre tiden till Norrköping & då började vi med att ta en fika i solen på Fräcka fröken.
Efter det uträttade vi lite ärenden & gick på systembolaget, alkohol behövs alltid när man ska festa till det lite. 
Sen bar det av hem till Micaela för att grilla lite kyckling & lite annat smått & gott.  Efter det bar det in raka vägen i duchen & välja kvällens outfit, jag tog aldrig någon bild men jag valde ett par jeanshorts & en vit blus till + att jag hade handlat ett par nya bersa tygskor. Kvällen bar efter ett par glas vin ut till Trädgårn som ligger vid Baccus & där vart vi kvar med trevligt folk till ett tiden då det stängde. Sen drog vi efter många om & men mot Hugo men kön var lång & klockan mycket så vi gav upp & gick till donken för att fylla våra magar. Slutligen begav vi oss hemåt & på vägens gång drogs det filmrepliker, alltid lika skoj. Vi fick också lite herrbesök med oss hem, Simon en kille jag lärt känna den senaste tiden följde med oss & det var väldigt trevligt. Lilla Mickis sov på soffan medans vi tog sängen :) Sött av dig gumman, nästa gång kanske det är min tur att ta soffan ;) !
NU TILL DAGENS HÄNDELSER.
Mickis
var tvungen att arbete ett par timmar så jag har hängt hela dagen med Simon & Jakob, också en trevlig kille. Vi har spenderat dagen med att sitta på ett trevligt fik, minns inte namnet men det var skönt att sitta i solen & bara chilla. Systemet hann jag också besöka så nu har man alkohol för kvällens utgång. Mötte för nån timme sen upp Mickis så vi har nu käkat pizza & jag känner mig som ett svullo & bättre lär det väl inte bli efter all alkohol som ska ner. Nej du Micaela Ström du har så rätt i att alkoholen sätter sina spår!
Nu ska jag hoppa in i en ducsh & kläcka en cider, sen måste vi som vanligt ragga efter vinöppnare för jag var klumpig nog och köpte en som inte har skruvkork & lilla Micaela har ingen vinöppnare. Jag ska idag försöka få till lite bilder för det är alltid lite trevligare att se vad som skedde under kvällens gång & inte bara läsa om det. Jag hoppas alla får en undrbar kväll i det fina väder. Puss & kram  / Njna


Äntligen i Svergie.


Skulle ha bloggat igårkväll men tyvärr krånglade SJ tågen som vanligt & jag kom fram till Linköping 3 timmar senare än beräknat. Åskan slog nämligen ut tågets signal & enligt deras regler får dem inte köra på tågrälsen om de inte kan se vart alla andra tåg befinner sig & det kan man förstå eftersom det kan sluta med att två tåg kommer på samma spår & det skulle sluta illa om det blev en krock. Vi blev stående i Arvika & fick vänta i 1 1/2 timme innan första bussen kom & den tog oss till Kristinehamn. Den bussresan tog cirka 1 1/2 timme & när vi kom fram så stod det ett tåg som skulle gå mot stockholm som jag skulle ha åkt ifrån början fast ifrån Katrineholm men nu fick jag istället åka ifrån Kristinehamnn till Katrineholm. Halv tolv på kvällen var jag framme & på stationen väntade en buss som körde mig & några andra till Linköping. 01:00 var jag framme och väl på plats väntade som tur mamma & pappa. Det blev inte så mycket att ugmås med själv familjen den här gången eftersom jag om några timmar blir upphämtad av Micaela &mamma ska snart gå till sitt arbete, vilket pappa också redan gjort .
MEN MAN FÅR TÄNKA ATT JAG FLYTTAR HEM OM NÅRA VECKOR & NU TILL VAD SOM SKER IDAG.
Jag ska nu hoppa i en dusch & göra mig iordning eftersom Micaela kommer & hämtar upp mig om ett par timmar. Tänker sedan se till att hon får smaka på Kisas bästa Pizzeria innan vi far mot Norrköping, den är nog en av de godaste ställerna som jag har ätit pizza på & jag är kräsen. Ikväll vet jag inte vad som sker men jag hoppas på en dag & kväll med vackert väder så man kan vara ute så mycket som möjligt. Jag skriver säkert lite senare igen när jag har en upptadering om vad vi ska hitta på för nu är det dags för duschen.- / Njna


Nu är sommaren här.

VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR HÄR I OSLO.
Jag hoppas att alla ni där hemma i Sverige har haft en lika varm & skön dag som vi har haft & fortfarande har. 
Kan till & med lova att hade jag varit ledig idag & om jag hade varit vid en sjö så skulle jag tagit mitt första dopp, Se bara så underbart det ser ut när hunden tar ett skutt & hoppar i.Min Dag har bestått av att jobba (08.30-15:30) & efter jobbet så har jag haft tvättdag. Inte så mycket roande för min del men jag har ändå precis lyckats skratta så mycket att jag både har gråtitt & fått magkramper. Jag ska självklart dela med mig av det roliga som jag har & lägga ut ett klipp ifrån den nya filmen "Farsan".  Än del dör nog av skratt första gången de ser det här klippet som exempelvis jag & Joseifne, medans andra måste se om det ett par gånger för att förstå hur sjukt bra det är. SE SJÄLVA PÅ LÄNKEN HÄR NEDANFÖR.
http://www.youtube.com/watch?v=KQQ2B2FdrbY
Grymt bra eller hur ;) ?

Imorrn ska jag åter igen besöka Sverige & det ska bli UNDERBART!
Mitt första besök blir att träffa mamma & pappa, de ska hämta mig imorgon kväll i Linköping. På fredagen bär det som vanligt av att ta sig till Norrköping & för att äntligen igen få träffa Micaela. Hon ska till & med komma till Kisa & hämta mig med hennes bil:) Ja jag kommer att spendera hela helgen i Norrköping så jag hoppas man hinner med att träffa en del människor. Jag hoppas också på att vädret blir fint så man kan både grilla & sitta på uteserveringar. Nej nu ska jag avrunda kvällen med att se en film & det kommer bli tredje gången i rad som jag väljer att se en Wallander film.  Ha en fortsätt fin kväll / Njna


Det rycker i fingrarna.

God kväll.
Idag har man varit trött men jag har inte mått dåligt & varit bakis men däremot känner jag mig alltid rastlös i kroggen dagen efter, som att man får abstinens & kroppen skriker efter alkohol. Läser ni mamma eller pappa det här så bli nu inte oroliga, jag tror de flesta vet vad jag talar om.
Min kropp har också helt fel tidsuppfattning om vilken dag det är idag pga. att man har jobbat hela helgen & festade i söndags & igår. Ja det känns som det att det skulle vara söndag idag & att jag har en hel arbetsvecka framför mig. Men så är nu inte fallet eftersom jag på torsdag åker till  Sverige för att hälsa på.
MEN NU TILL GÅRDAGENS BRAVADER.
Vi begav oss ut till kubaparken runt sex tiden & där blev jag positivt överaskad över om hur många människor det var som hade samlats för att fira Norges Nationaldag. Det var fulltsatt överallt längst gräsplätterna & folk såg så himla glada ut. Jag önskar att vi i Sverige också kunde fira vår Nationaldag på det här sättet & inte bara att man hänger upp sin flagga som man knappt får ha framme. Nej vi är lite speciell på den fronten, eller hur?
Kortfattat om kvällen; Det var som vanligt jätte trevligt & självklart en mycket rolig & händelserik kväll. När sen kylan började komma så begav vi oss hem till oss & det var väl helt okej. Dock avtog folk redan vid två tiden & jag tror jag sov redan klockan tre- halv fyra? Inte hundra procent säker men att uppfatta vad klockan är när man avrundar kvällen kan alltid vara lite svårt, iallafall om man vaknar på morgonen & undrar varför ens skor ligger i papperskorgen :)
SKYLLER PÅ MARTIN , DU VA SOM MAMMA & HON SKA ALLTID TVINGA MIG ATT SLÄNGA TRASIGA SKOR!
Hittade en liten passande bild. Den visar hur min kroppsställning har sett ut hela dagen idag & jag tänkte att jag skulle visa hur jag har sett ut hela dagen. 

 

Riktigt skönt & slappt helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta att se film & efter det ska man väl sova eftersom jag ska upp tidigt & arbeta.
Hoppas alla får en underbar kväll jag avslutar inlägget med att skriva ner ett talesätt som John Erskine sa
"There's a difference between beauty and charm.
A beautiful woman is one I notice.
A charming woman is one who notices me"


17 Maj - Norges Nationaldag

17 MAJ
Tog lite bilder ifrån dagens tur på Carl johan när
vi äntligen fick vara med om att se Norges festligeheter.Hallå hallå!
Idag är dagen här den så kallade Nationaldagen. Igår blev det fest för fulla muggar & kvällen slutade inte förens klockan 05:30 på morgonen då jag & Josefine tvingade oss att gå till sängs.
Kvällen bestod av mycket alkohol, skratt & många andra härliga festligeheter, en kväll att minnas helt enkelt.
Det var jag, Josefine, Maja, Martin & Jabok som festade till det & vi gick på en stor privatfest som låg några gator bort ifrån där vi bor men tyvärr så följde inte Maja med ut pga. hennes magkatarrr bråkade med henne.
Men vi andra fyra drog som sagt på fest & där träffa vi många härliga människor, eller vad säger du Josefine? ;)
Killar som låg på golvet & dansa, gitarrs spel för fulla muggar & härliga avslut som att det sluta med att många fick sällskap med sig hem.
Kvällens outfie var en Jeansskjorta, ett berst linne och ett par svarta leggins.


Har också tagit lite bilder ifrån idag & igår på oss snyggingar som ägde kvällen igår & som även idag ska slå klackarna i taket med en hel del fler härliga människor som ska komma hit till oss på festligeheter.
JAKOB SOM FÖRSÖKER SE LAGOM SEXIG UT GENOM ATT PLUTA MED LÄPPARNA SÅ GOTT DET GÅR


MAJA & MARTIN SOM IDAG SATT HEMMA HOS GRABBARNA & TAGGA INFÖR KVÄLLENS BRAVADER.


JOSEFINE & JAG SOM LYCKADES FÅNGAS PÅ INTE ÄN ALLT FÖR FAGER BILD IFRÅN IGÅRKVÄLL.


Nu är det dags för mig att forsätta dricka lite kalla öl, känner att de jag druckit under dagen har börjat avta & nu det är inte bra. Så nu hoppar jag in i en dusch & ni får ha en fortsatt underbar dag/kväll. /Njna


Dagen vi väntat på.

God eftermiddag.
Slutade jobbet för en timme sedan & nu sitter man hemma & lyssnar på lite gitarrspel samtidigt som jag hör Josefines tunga andetag, vilket tyder på att hon lyckats somna. Just nu har vi också herrarna Jakob & Martin på besök, de var nämligen i stort behov av att få tvätta kläder & självklart ställer vi upp med att låna ut vår fina tvättmaskin.
Igårkväll var jag alladeles ensam hemma, Maja & Josefine var nämligen ute & roade sig men jag fick stanna hemma eftersom jag skulle upp tidigt idag & arbeta. Ikväll blir det däremot inte lugnt, det är nämligen idag som alla Norrmän börjar festa & fira att deras Nationaldag infaller imorgon, den 17 Maj. Så nu ska jag snart hoppa in i en dusch & sen blir det till att göra sig iordning för att sedan kläcka den första kalla ölen :) !
SÅ NU ETT 1 & 1/2 DYGN FRAMÅT SÅ BLIR DET TILL ATT FESTA, FESTA & FESTA LITE TILL
Är ni nyfikna på vad som sker under Nationaldagen så får ni imorgon slå på tv:n pga. jag kan lova er att det visas delar utav dagen/kvällen på minst en utan alla svenska kanaler. Jag hoppas nu att alla får en lika underbar kväll som jag ska försöka att ha & jag ska försöka ta lite bilder & lägga in så ni kan få se :) Ha de / Njna
EN HÄRLIG BILD TAGEN I OSLO SEN TIDIGARE ÅR


Nu öppnas bloggen

Välkomna till min nya BLOGG

Äntligen har jag tagit tag i att skapa mig en ny & fräch blogg.
Andledningarna behöver jag inte ta för det förklarade jag på min förra blogg som fortfarande kommer finnas kvar. 

Vill man läsa gamla inlägg: www.ninapaaventyr.blogg.se 

Mitt mående idagsläget är på topp, ja man kan nog inte må så mycket bättre just nu & speciellt inte om man jämför mot hur jag mådde i mina sista inlägg jag skrev för då var verkligen mitt liv i obalans! Det gamla talesättet "What does not kill me makes me stronger" stämmer verkligen för motgångar i mitt liv har gjort mig starkare men de har självklart varit jobbigt att ta sig igenom dem.
MEN NU BYTEER VI SAMTALSÄMNE TILL NÅGOT ROLIGARE!
Man har kanske sett att jag skrivit på facebook att mina dagar i Norge börjar att räknas ner & det stämmer. Jag ska nämligen flytta tillbaka till Sverige den 24 JUNI & det känns helt underbart! Självklart kommer jag att sakna allting som mina tjejer jag bor med, alla nya människor man lärt känna & sen självklart Oslo som stad. Men jag har fattat det här beslutet efter att ha bollat med tankarna fram & tillbaka om & om igen. Det var min känsla i maggropen sa mig att jag har blivit klar med mitt ävntyr i Oslo. Nu ska jag istället den 1 Augusti bosätta mig i fina staden Norrköping då jag får tillgång till min lägenhet som jag var på visning & fick klart med förra veckan. Jag kan inte beskriva hur känslan känns inombords när jag tänker på att jag äntligen ska få ha mitt egna hem & inte bo i alla dessa kollektiv som man har gjort de senaste 5 åren. Det har aldrig varit att jag tycker illa om dem jag bor med utan varför jag är så glad är för att man blir till slut less på att bo med massa andra, att dela på allting. Nu kommer det istället bara vara min egna  skit att städa efter & man behöver heller inte ta någon hänsyn till någon annan, vilket känns toppen.
När vi kommer till arbetsfronten så ska jag i sommar arbeta på mitt gamla jobb i Kisa men till hösten är tanken att jag ska skaffa mig ett arbete i Norrköping, så i sommar blir det att skriva massa, massa CV!
NOG OM FRAMTIDSPLANER LÅT OSS NU KOMMA TILL NUTID!
Igår jobbade jag på dagen & till kvällen blev det bestämt att vi skulle dricka lite gott & gå ut & chilla någonstans. Planerna gick som dem skulle & vi fick också lite besök av Jakob & Martin, två svenska killar som jag lärt känna de senaste veckorna genom Maja & Josefine. Vädligt trevliga killar må jag säga :)
Outfiten för igårkväll ser ni på bild här nedanför, vad tycks? Skriv gärna en komentar om er åsikt.
Nu är det dags för mig att frächa upp mig, jag ska nämligen börja jobba klockan 17:00 till 21:00! Ett kort pass och det glädjer mig när man är lite småseg. Jag hoppas att alla får ha en underbar lördagseftermiddag/kväll så skriver jag snart lite nya rader igen. / Njna


RSS 2.0