Mycket på en och samma gång.

Vem vill egentligen läsa allt som sker i mitt liv, varenda minsta detalj? Nej det är nog inte så många som är delaktiga i min blogg & nu känner jag att det är dags att sluta skriva om allt jag gjort i stora A:4 beskrivingar utan det räcker lite kort & gott. NU TESTAR JAG:

Har inte bloggat på en vecka men har haft fullt upp & jag har haft en super bra helg som jag delat med vänner, bland annat Micaela min lilla sockertopp* Det blev mycket alkohol hela helgen, kanske till & med lite för mycket eller vad säger du Micaela? Har tyvärr inga bilder rmen jag ska försöka bli bättre på att ta lite mer för det är alltid roligt att se. NU hela veckan har jag jobbat, slitsamt men vad gör man inte för att få pengar :)
Nu ska jag se på tv med mamma & dricka lite te. Hare så bra :)


"Se världen med andra ögon"

Vilket tråkigt väder vi har nu jag vill ha sol & värme, sluta regna nu...
Har idag varit & arbetet till halv fem & sen åkte jag hem i det dystra vädret, undra om det är samma väder i Norge eller om det har det bättre? Hur som helst så är det har typiskt svenskt sommarväder så vad mer kan man begära? Nej just det inte ingenting..
Snart ska jag hem & packa väskan (som vanligt) eftersom jag imorgon ska till Norrköping, vilket inte heller är speciellt ovanligt men den här gången åker jag dit för att fira min kära kuisn Paulina som tar studenten.
Jag kommer inte vara närvaro vid hennes utspring eftersom jag jobbar på dagen men jag är bjuden på studentmiddag & den ska jag gå på & sen blir det väl att fortsätta festa hela kvällen & natten lång!?!
Fan det var två år sen en annan tod studenten, tiden går så sjukt fort! Aja man ska se framåt i tiden & inte för mycket bakåt :D
Sovplats löste sig som vanligt & den här gången är Sebastian snäll & ger plats till mig :) Sen tror jag att jag stannar kvar nån dag till, iallafall på fredagen för då ska jag & Micaela hitta på något. Lördag/söndag får jag se om jag stannar kvar eller om jag åker hem, det beror helt på vad som erbjuds :)
Mitt citat till överskrift är precis som jag känner & det är precis det jag ska sträva att leva efter, man orkar inte ge & ge hur länge som helst. Nej nu ska jag dra mig ut i det "fina vädret" & slå en pling till Micaela som är lika nyfiken som alltid när jag säger att jag har nyheter för henne att tala om, sen om det är positiva eller dåliga besked, det spelar nog inte så stor roll ;) Ha en fortsatt underbar kväll i det svenska sommarvädret. / Njna


Trött i händerna men det här är bara början.

Jag har nu sovit 3 nätter i lilla Kisa & jag känner att det redan börjar krypa i kroppen eftersom det är alldeles för lugnt här, ja det är tur att jag kommer vara syselsatt med arbete om dagarna. Ja, idag var det min första dag på mitt tillfälliga jobb & det gick bra för att vara min första arbetsdag men jag hoppas att jag är ännu mer effektiv i morgon. Jag arbetar nu på ett företag där man gör olika saker i trä som sedan ska ut till olika företag & idag började jag klockan nio med att göra 300 medlar (om det nu var rätt namn) & det tog mig nästan fyra timmar, så snittade 75 stycken i timmen. Mitt må får bli att slå det nästa gång om jag får pröva på att göra medlar något mer. Efter mitt första uppdrag tog jag lite rast och sen runt kvart i två satte jag igång med att göra 70 pall & det hann jag med 70 stycken på två timmar, kanske inte så mycket men jag har 80 kvar som jag ska göra imorgon & mitt mål är att slå mitt antal idag, alltså hinna alla 80 på 2 timmar & går det som det ska göra så borde jag hinna med det eftersom nu vet jag hur man ska bära sig åt på det effektivaste sättet. Annars vet jag inte vad jag ska göra för något imorgon men det lät som jag skulle få pröva på nått nytt. De har nu varnat mig för att jag kommer få träningsvärk i armarna/händerna eftersom man gör nya saker som man inte är van att utföra, jag menar idag har jag spikat i över 3500 spikar med hjälp av en spikpistol & bara att skjuta i dem är en ansträngning för ens händer som jag känner redan nu har  gett mig träningsvärk! Men jag älskar att få röra på mig så jag ser det bara som gratis träning & det är aldrig fel att få hålla igång hela dagarna :) Lyfter & staplar mycket brädor & det kanske ger mig lite armmuskler på köpet. Vem vet efter dessa veckor kanske man ser lite skillnad ;) *hoppas* Sen får man sätta igång med allvaret & börja springa + Gyma!
Annars har jag idag inte gjort så mycket mer eftersom jag kom hem runt halv fem & då åt jag mat tillsammans med familjen. Sen ringde jag min syster & frågade lite om inredningsråd, ni vet jag älskar att planera & jag är alltid ute i god tid. Har redan sett ut alla möbler som jag ska ha i min hall & de är så himla fina, jag längtar tills jag får lägga upp bilder på lägenheten, bara den blir min & allting är färdigt med den.
Efter mitt givande telefon samtal gav jag mig ut på byn för att ta ut lite pengar & för att få lite frisk luft & det var avkopplandde. Jag tog också med mig min dator & gick nu till min bror för att låna internet så nu sitter jag här & har precis skickat iväg en jobbansökan. OHHH jag skulle bli så himla glad om mina jobbproblem kunde lösa sig & att man bara kan få ett ja på att man har arbete sen i höst, jag menar hyror & räkningar måste alltid betalas! Nej nu känner jag att jag orkar inte skriva mer eftersom jag behöver få vila mina händer, istället tänker jag nu gå hem till mina föräldrar & bara ta det lugnt & mysa tillsammans med dem. Glömde föresten säga att min äldsta syster Jinn fyller år idag, hela 32 år & vi säger HURRA HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG ! Självklart måste jag lägga upp en bild, se här.GRATTIS ÄNNU EN GÅNG MIN KÄRA SYSTER!

Dag för mig att gå men jag skriver säkert imorgon bara jag får tag på ett internet!
PS. Imorgon kommer förhoppningsvis få tillbaka min telefon :) / Njna


Borta bra men hemma bäst.

Just nu sitter jag hemma i Svergie & börjar inse att jag inte ska tillbaka till Norge, iallafall inte mer än att hälsa på. Det är en ganska konstig tanke eftersom jag har bott där i lite mer än 9 månader men allting ska alltid någon gång ta slut & nu har jag som sagt valt detta själv.
Tillfälligt bor jag nu hemma hos mamma & pappa, måste vänta tills jag får min lägenhet men sen är det bara att flytta in & äntligen få åter igen bli en Norrköpingsbo :) !
OBSOBSOBSOBS.
Jag måste få tala om för er alla att jag har glömt min svenska mobil i Norge, Josefine ska vara snäll & senda den på posten men det lär ta ett par dagar, vill ni mig något kan det vara lite svårt att få tag på mig. Internet hemma har också lagt av så nu sitter jag hemma hos brosan & kollar läget, allt går emot mig :P !
Var förut ute & körde med min bil & jag var lite små skraj eftersom man är ingen erfaren bilförare & nu hade man inte kört sen i Augusti! Det har än så länge gått bra men jag får tänka efter hela tiden när det gäller saker, men det släpper väl om ett par dagar för nu kommer jag att få köra mycket bil eftersom jag ska jobba ett par mil ifrån Kisa & då får ja köra till & från jobbet varje dag + att jag ska åka runt & hälsa på en hel del människor.
Nej nu ska jag avunda mig & se hur städningen går för min bror, städa .. det ordet får mig att kräkas för tillfället, haha & jag tror de flesta vet varför. Ha nu en underbar dag, här hemma så regnar det lite från & till men nånstans i Sverige har säkert nån underbart vacker väde med sol & värme. / Njna


Lördagskväll.

Hallå alla människor där ute.
Just nu sitter jag hemma & käkar lite efter att ha festat igår & nu festar man idag ocks så jag börjar känna mig lite sliten. Igår kom Simon på besök & det var väldigt trevligt.. vi festade & alkoholen gick åt till max! En trevlig kväll men den blev inte så lång som jag hade hoppats på, eller vad säger ni Nina i ett nötskal helt enkelt!
Men slut pratat om igår nu är det en ny dag & jag festar & är som vanligt glad i alkoholen. Mitt besök Simon är på konser men kommer tillbaka om ett par timmar. Tänke nu berätta en nyhet som blev bestämt igår... ja hör & häpna jag flyttar redan hem imorrn & det är helt sjukt! Jag skulle ha flyttat hem den 24 juni men pga. jobb orsaker så flyttar jag hem imorrn. Det känns så där eftersom man hade ställt in sig på att åka hem den 24 men det får gå, jag kan alltid komma & hälsa på :) ! Nu ska jag fortsätta festa men imorrn blir der att packa & åka hem så jag tackar för min tid i Oslo & nästa gång jag skriver bor jag nog i Sverige / Njna


Det håller i sig.

Gud så glad jag är att värmen håller i sig, nu hoppas jag bara att den tänker stanna ett bra tag.
Idag har man som vanligt arbetet & efter jobbet hade vi visning för en som verkade vara mycket intresserad, nu gäller det bara att hålla tummarna för att det går som vi vill. När visningen sedan var klar gick vi till parken för att njuta av den underbara solen & av parkens härliga vimmel av folk som chillar & har det bra.
Nu sitter jag här & tittar lite på när man ska lyckas få in en inflyttningsfest, det gäller attvara ute i godtid eftersom alla planerar mycket inför sommaren. Jag har valt att bara ha en mindre inflyttningsfest förbara tjejer eftersom  jag vill se hur grannarna reagerar när man festar till det lite, alltid en bra start för att se om dem bjuder på att man har fest. Har föresten idag blivt väldigt arg & det beror på mitt arbete, finns mycket åsikter som jag behöver få prata om med dem som bestämmer men det får jag ta på måndag.
NU ÄR DET SNART FREDAG OCH HELG !
Min helg kommer bestå av att jag får lite besök ifrån Sverige samt festligheter som vanligt, jag hoppas på att det blir en trevlig helg, ja det har iallafall grunder till att kunna bli det ;) Nu ska jag måla klart mina naglar, har valt färgen turkos som jag tycker är en väldigt fin sommarfärg.

Ha nu en fortsatt underbar sommarkväll
/ Njna.


Tiden bara rusar iväg.

21 dagar kvar sen blir jag bosatt i Sverige.  Tiden bara springer iväg & det gäller att ta vara på den sista tiden man har kvar här i Oslo. Jag tror inte att man har insett att jag verkligen ska hem för gått, nej det kommer nog mer att kännas som att jag ska hem över en helg som alltid. Att komma till insikt med att jag från & med den 24 juni bor i Sverige förstår jag nog så småning om. Det kommer att bli lustigt att vakna på morgonen & att när man tittar till höger så ser jag ingen Josefine som ligger & andas djupt, eller lustigt att man inte får höra Maja säga god morgon som alltid brukar kliva in på badrummet när jag står & sminkar mig. Nej tjejer jag kommer framförallt att sakna er ! Vi kommer att ha varit sambos i 10 hela månader men vi visste att det en dag skulle ta slut men inte att det blev tidigare för min del. Ja, det finns en hel del som man kommer sakna med Oslo.. kompisar, utelivet & arbetet men jag kommer inte att sakna deras priser! Nej blir nog lyx att komma hem till Sverige & bo + handla mat & allt vad det är. Vem vet, man kanske kommer tillbaka en dag...
Idag har jag som vanligt arbetat & efter jobbet blev det till att stor städa så nu är lägenheten ren & luktar gott! Det behövdes verkligen städa eftersom vi alltid lyckas grisa ner den på helgerna! Tror aldrig jag förut har städat & skitit ner så mycket som jag gjort den här tiden i Oslo men det blir väl lätt så när vi nästan alltid är dem som ordnar festerna.  På tal om fest så satt vi igår i Sofienbergsparken utanför oss & det var jätte trevligt som alltid & det var folk över allt + att solen sken & det firade vi med alkohol & glatt humör! De flesta drog sen ut men jag kände att jag inte var varken sugen eller hade råd så jag valde att stanna hemma. Kommer gå åt mycket pengar nu när man ska handla möbler & allt var det är till lägenheten i Sverige. Man måste helt enkelt avstå vissa saker när man vet att det kommer att behövas en hel del pengar.
Tänkte att jag nu lägger upp några härliga bilder som togs igår.

En del av folket som var där & bjöd på ett glatt humör.

Nu har jag lovat att väcka Maja som har tagit sig en tupplur.. Jag hoppas ni får en fortsatt bra kväll / Njna


Älskar solen & dess värme som det avger.

Hallå.
Jag har inte skrivit sen i fredags kväll men jag har haft fullt upp hela dagarna & kvällarna vilket har lätt till att jag inte hunnit sätte mig framför någon dator. Tänkte att jag nu ger en liten uppdatering om de senaste dagarna.
 
I lördags vaknade jag hos Simon, ja det blev mycket alkoholintag på fredagen & både jag, Paulina & Micaela blev skapligt runda om fötterna. I helhet blev det en trevlig kväll men mitt mål fick bli att inte  vara lika alkoholiserad till lördagskvällen, vilket jag lyckades bra med! Jag, Micaela & min andra kusin Bella drog till en kompis som heter Gustav & han hade förfest. Väl där träffade vi både nya & gamla ansiktet & kvälls start blev riktigt lyckad. Micaela tog en bild på mig & Bella och tänkte att jag lägger upp den här så ni får se.


 
Kusinerna som ger "Double Trouble" eller vad var de dem sa ;) ?!!

Vi fortsatta vårt festande med att alla drog in med Taxi till Otten & där kom vi efter mycket köande in & klockan var väl halv två om jag inte minns helt fel. Kvällen där inne bestod mestadels av dans & det var alla möjliga varianter som det utfördes på :D ! Härligt gäng & kvällen avlsutades med tjerna runt halv fyra på morgonen då Bella följde med sin kille Jocke hem, Micaela följde med grabbarna som varit med på efterfesten & jag följde med Simon till Max & sen hem till honom. En super trevlig kväll & det gör jag gärna om.
Söndagen bestod av att hämta upp Micaela hos Gustav &sen hem till henne för att fräsch upp oss! Sen kom Gustav & hämtade oss hos Micaela & så drog vi & köpte glass på Allvars. Där blev det att sitta i solen & njuta + att snacka massa skit!
Till kvällen hade jag & Micaela besätmt att vi skulle grilla & sen gå på bio, vilket vi också gjorde & det blev jätte god mat. Se själva ;)Dra mig baklänges för vilken munnorgasm det var.
Vi tog också var sin bild på ossSöta Mickis

& sen jag
Men här var visst den goda maten slut & jag tog mig en matcigg :)

Bion
som vi såg var "Sex and Tje City 2" & jag ger den +++++ plus av fem möjliga.
Kan ärligt säga att den slog 1:an & jag hopper verkligen att trean kommer vara minst lika bra.
EFter bion begav vi oss hemåt och vi somnade nån gång efter midnatt.
På måndagen sov vi ut lite & sen packade jag mina väskor & vi drog in till stan för att uträtta lite ärenden, delvis skulle Micaela till sin bank & så var vi på ÖB & handlade mat till Peace and Love Festivalen.
DET ÄR JU SOM SAGT INTE MÅNGA VECKOR KVAR FÖRENS VI VÄL SITTER DÄR VID ETT TÄLT & DRICKER ÖL MED MASSA GOA; HÄRLIGA MÄNNISKOR!
Igår
kom jag fram till Oslo runt nio tiden & då var det som (nästan alltid) fest här hemma i parken & hemma i vår lägenhet men jag kände att jag orkade inte gå på det igen så jag var bara med & umgicks med la mig ganska skapligt eftersom jag idag skulle upp & jobba.
Idag har jag varit på arbetet i kanon väder & nu har jag precis lagat mat & ska hoppa in i en ducsh! Vi ska nämligen ut till parken & festa till det lite i det fina vädret, det gäller att passa på. Jag hoppas alla hemma i Svergie har lika fint väder & att ni tar vara på det! Jag måste nu gå för Wille, vår kompis som är på besök ett par dar står här & tjatar på mig om att jag måste bli fördig nån gång.
Skriver snart igen / Njna.


RSS 2.0